İZMİR / BAYINDIR - Merkez İsmet İnönü Ortaokulu

Nis

12 Nisan 1993 tarihinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile ABD’deki NSFNet arasında kurulan bağlantı ilk bağlantı Türkiye’de İnternet’in doğum günü olarak kabul edilmekte ve 1998’den bu yana 12 Nisan’ı içeren hafta “İnternet Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Nis

Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir.  Peki EBA da neler var ?

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Coşkusu Yaşandı.

Nis

SİBERAY Eğitim videolarına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

10-14 Nisan 2023 tarihlerinde İzmir internet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Mrt

Okulumuz anasınıfı A şubesi Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerde kitap okuma ve kütüphane ziyareti alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla Bayındır İlçe Halk Kütüphanesi ziyarette bulundular.

Depremzede kardeşlerine hediye olarak aldıkları kitapları Bayındır Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfına teslim eden öğrencilerimiz Bayındır Kaymakamı Sn. Emin KAYMAK , Bayındır Belediye Başkanı Sn. Uğur DEMİREZEN, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Serdar ÖKAY , Bayındır Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Sn.Yusuf ÖZMANAV'ı ziyaret ederek kitap ve yapmış oldukları resimleri hediye ettiler.

Mrt

Bayındır İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme , Diyabet ve Fiziksel Aktivite eğitimi verildi.

Mrt

Öğrencilerimizin daha fazla sayıda kitaba ulaşabilmesini sağlamak amacıyla başlattığımız bu proje ile hem kitap okuma alışkanlığı kazandırılacak hem de öğrencilerimizin kitaplarını paylaşmayı deneyimlemeleri sağlanacaktır.

Mrt

Sınıflar İyilikte Yarışmaya devam ediyor..

Mrt

Öğrencilerimize kitap okuma, kitaplarla iç içe olma, evinde kendine ait bir kütüphane oluşturma bilinci ve kitap okuma zevkini kazandırma amacıyla yaptığımız TÜYAP Kitap Fuarı gezimizde öğrencilerimiz, ünlü yazarlarla bir araya geldi, merak ettikleri kitapları inceleme fırsatı buldu, çeşitli türlerde kitaplarla tanıştılar. Hem eğlendik hem de birçok farklı kaynağı bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık.